Skype

För er som inte har möjlighet att komma till Göteborg så finns möjlighet att ta lektion via Skype. Allt som krävs är en webbkamera (som ofta finns inbyggd i datorn annars separat) och naturligtvis programmet Skype som kan laddas ner gratis här: Skype. Om du inte har inbyggd mikrofon i datorn eller om den fungerar dåligt kan du även behöva en extern mikrofon. Är dina högtalare i datorn dåliga rekommenderas hörlurar.

Viktigt att tänka på är att du befinner dig i en lugn miljö utan störande moment samt har förberett allt du behöver, t.ex. låttext, ett glas vatten m.m.

Så här går en sånglektion via Skype till:

En sånglektion via Skype blir något annorlunda än i verkligheten eftersom tekniken har sina begränsningar i ljudöverföringen. Detta gäller framför allt när du ska sjunga din sång efter vi har gjort förberedande sångövningar. Eventuellt kan det bli problem att synka mitt pianokomp med din sång så därför måste du kunna din låt så väl att du kan sjunga den à capella (helt utan komp) eller också förbereder du en egen musikbakgrund. Finns mycket att hitta på nätet. (Om du behöver hjälp att hitta lämplig låt så hjälper jag dig gärna inför din lektion.) Vi arbetar därefter med dina önskemål om sound, teknik, känsla m.m.

PRISER

Provlektion: 400 kr (Gäller ej presentkort.)

Enkel lektion: 550 kr.

Lektionerna är 45 minuter.

Betalning
Betalning för enkel-/provlektion kan swishas till telefonnummer 0707-397873 alternativt betalas in så att den finns på mottagarens BG nr 5112-5193 senast dagen före den bokade lektionen. I annat fall ställs bokad lektion in, tills dess att betalning har kommit in. Kvitto mejlas så fort betalning är erlagd.

För övrigt gäller Linda Holbergs Allmänna villkor som finns att läsa under fliken Priser.

Ombokning
Ombokning görs senast kl. 15.00 dagen före bokad tid. Detta för att möjliggöra att hitta en ersättningselev till samma tid. Det är tillåtet att omboka sin tid två gånger innan den anses förbrukad.

Företagsuppgifter

Linda Holberg
Kyrkbacken 3
446 40 Skepplanda

Org.nr 741223-4960
Momsreg.nr SE741223496001