Sångundervisning

Sangundervisning

Jag har jobbat som professionell sångerska sedan 1998 och undervisat hundratals elever sedan 2005. Är bland annat utbildad inom Estill Voice Training System som bygger på över 20 års forskning kring vad rösten kan utföra. Alla människor kan i princip sjunga alla genrer bara man vet vad man skall förändra i hals och kropp.
Hur vill just du låta?

Jag jobbar med elever inom pop, hårdrock, soul, jazz, musikal med mera och undervisar såväl nybörjare som proffs. Har även stor erfarenhet av trötta och slitna röster.

Att ta sånglektioner är inte längre en fråga om att lära sig sjunga. Frågan är hur du vill sjunga?

  • Är du coversångare/trubadur och behöver lära dig att sjunga mer skonsamt, så att rösten håller en hel kväll vecka efter vecka?
  • Kanske gör du egen musik men inte lyckas skapa det sound på rösten som du vill?
  • Du kanske har sjungit på klassiskt vis men vill prova något mer modernt?
  • Har du problem med din höjd/botten
  • Vill du utveckla en eller flera distortiontekniker?
  • Eller är du bara nyfiken på vad just din röst kan göra?

Vem du än är och var du än står så är du hjärtligt välkommen att utforska din nya fantastiska röst med mig!

 

”Även som yrkesmusiker så behöver man jobba på detaljer och teknik, och Linda är suverän i sin pedagogik och på att få bort olater man lägger sig till med under åren. Sen är hon ju sjukt rolig att jobba med också, men framför allt professionell och grymt duktig.” – Martin Brisshäll, professionell musiker/trubadur

”Hos Linda Holberg blir sång frihet. Jag kom till henne med stora sångtekniska problem och är oerhört tacksam över hur hon har kunnat hjälpa min röst. Det känns tryggt att få vägledning av någon som har så mycket kunskap, positiv energi och glädje. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som önskar coachning i sång!” – Karin 19 år, musikalstudent

”Linda är oerhört kunnig och framförallt väldigt tydlig i sin undervisning. Det råder inga tvivel om vad som gäller vilket passar mig väldigt bra. Tillsammans med mycket skratt och humor gör detta att jag kan pusha mig själv lite extra varje gång. Jag är mycket nöjd med resultatet.” – Louisa 32 år, konsult.