Om mig

Mellan 1995-1998 utbildade jag mig till musikalartist på Balettakademien. Eftersom jag alltid har varit en poptjej som varit med i band och skrivit egen musik, ledde det intresset mig istället in i yrket som showartist.
Då märkte jag ganska snart att den sångteknik jag hade vuxit upp med inte var anpassad till pop och rock. Prövade mig fram i många år på egen hand, men det var först när jag började utbilda mig inom Estill Voice Training System som en ny värld öppnade sig!

Fyra grundkurser i Estill Voice Training System samt en snabbdykning i Complete Vocal Technique, med alla dess distortiontekniker, har gett mig en stark grund att stå på som sångerska och sångcoach.

Med erfarenhet av att ha analyserat röster och olika tillvägagångssätt har jag hittat en metodik som har visat sig fungera väldigt bra. En metodik som bygger på frihet – frihet att få det sound du vill, men också frihet att kunna sjunga flera timmar i sträck vecka efter vecka utan att känna sig trött eller sliten.

Med hjälp av olika moderna tekniker kan man slänga sig mellan jazz, musikal, schlager, soul, pop och hårdrock utan att behöva känna sig begränsad. Det är just den friheten som jag brinner för att förmedla till mina elever – därav min slogan:

Din röst – ditt val!
”Your voice, your choice – no chains!”

_MG_2570